Medium Vaardigheden - Het Medium voor uw Toekomst

nederland 0909-8335 € 0,90 cpm belgie 0907-37064 € 1,50 cpm


Betekenis vaardigheden

Onderstaande vaardigheden vermelden de aanleg die top medium John heeft op dit gebied. In wezen wordt hier onderscheid gemaakt op welke paranormale wijze de informatie mag worden ontvangen over bijvoorbeeld vragen en of problemen. Veel mensen hebben aanleg voor meer dan één gebied. Hieronder wordt beschreven en uitgelegd wat deze termen betekenen.


Reader

De reader krijgt de informatie die nodig is uit het vermogen om zich zodanig af te stemmen op een ander dat bijvoorbeeld het lezen en interpreteren van aura's van mensen zeker tot de mogelijkheden behoort.


Channeler

De channeler krijgt zijn of haar informatie binnen door zich af te stemmen op het hogere bewustzijnsniveau, zodat daar de informatie opgehaald kan worden om voor u het juiste beeld te schetsen.


Sjamaan

Een sjamaan krijgt zijn informatie uit een intensief contact met de natuur zoals bomen en planten. Ook dieren zoals honden, katten en paarden behoren daarbij. De meeste Sjamanen zoals John beschikken over deze bovennatuurlijke gaven.


Medium

Een medium verkrijgt zijn informatie door contact te maken met de onzichtbare wereld waarin zich geesten bevinden zodat er contact kan worden gemaakt met overledenen.


Paragnost

Een paragnost is een helderziende die kan vertellen wat hij of zij bij u ziet over uw verleden, heden en wat u in de toekomst kunt verwachten over de liefde, relaties, relatieherstel, gezondheid en uw carrière.

Voor Nederland nederland 0909-8335 € 0,90 cpm
Voor België belgie 0907-37064 € 1,50 cpm
Beschikbaar

Indiaan 1
Indiaan 2
Indiaan 3

De voordelen bij Medium John

  • U krijgt een rechtstreekse verbinding.
  • Iedere dag telefonisch bereikbaar.
  • Een medium met veel ervaring.
  • U krijgt een hoogwaardig en professioneel consult.
  • Een fotoreading is mogelijk.
  • Gastenboek met goede referenties.